luni, 29 iunie 2009

Au sosit wrapurile Hoppediz!

Azi au sosit wrapurile tesute si slingurile cu inele Hoppediz la magazinul Greenbaby. Produsele Hoppediz sunt produse Germane de calitate superioara. Sunt foarte frumoase, moi si colorate. Le veti putea cumpara in cateva zile in magazin. Va arat cateva dintre ele.


10 comentarii:

  1. Wrapurile si slingurile cu inele se pot cumpara deja de la magazin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Réka, pls help: am gasit o oferta la wrap Lollipop de amazonas, ce parere ai, any good? e la uma de pret de aia, ca de nu, ma dadeam la un hoppediz, ce ma sfatuiesti? (il iau pt. sora mea)
    Si hoppediz light tu la ce pret il ai?

    Alta intrebare: intre un ellaroo si storch ce crezi ca e mai bun? (asta pt mine cu bb de 8.5 kg dar si cu calduri de 40°)

    Multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dahnah, modelul Lollipop de la Amazonas e ok. Momentan am un Hoppediz light in stoc, modelul Kairo, la aceeasi pret ca si celelalte wrapuri Hoppediz, 229 RON, de altfel acest model ar fi mai scump decat cele normale cu 10 euro.

    Sa stii ca exact aceasta a fost si dilema mea inainte de a-mi cumpara primul wrap. Imi placeau foarte mult culorile celor de la Ellaroo, dar in final am ales un wrap Storchenwiege, si nu am regretat. E adevarat ca cele de la Ellaroo sunt wrapuri subtiri. Sunt tesute cu mana in Guatemala, si nu cu technica diagonala, ca si wrapurile Storchenwiege, Hoppediz, Didymos etc. La 8,5 kg ar fi ok sa ai un wrap mai subtire, dar trebuie sa te gandesti si la faptul ca bebe va creste, si pentru bebelusi mai mari chiar ca nu e recomandat sa folosesti un wrap subtire. La 40 de grade e mai bine sa stai in casa :)) Vei topi si su, si copilul legat pe tine, indiferent de wrapul folosit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Réka, multam fain! daca as fi in ro as lua un hoppediz light, asa inca mai dezbat intre storch si ellaroo, esti de mare ajutor :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,

    Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat va rog ?
    As vrea sa-mi cumpar primul wrap pentru bebe meu si ezit intre Didymos standard, Hoppediz si Storchenwiege. Sunt diferente semnificative intre calitatea acestora?
    De asemenea ar merita diferenta de pret fata de un Didymos Indio tesut Jacquard ?

    Multumesc frumos,

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Uff, am uitat sa precizez, bebe are 5 luni jumatate si 8 kg.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina, nu este usor sa compar diferitele marci de wrap pe care le-ai enumerat, din motiv ca desi exista diferente intre ele, acestea nu sunt semnificative, sunt foarte greu de descris. Te-as sfatui ca alegi oricare dintre ele care-ti place mai mult ca aspect si care este mai accesibil pentru tine din punct de vedere financiar, si sunt sigura ca nu vei regreta alegerea facuta.
    Wrapurile Indio de la Didymos sunt wrapuri putin mai delicate, trebuie folosite cu grija ca firele sa nu iasa, iar cele Jacquard sunt mai subtiri, mai alunecosi decat cele cu dungi (standard si dungi colorate). Wrapurile de la Storchenwiege sunt foarte masive, foarte durabile, si potrivite si pentru purtarea bebelusilor mai grei. Wrapurile Hoppediz sunt putin mai moi, usoare de legat, si de asemenea de calitate foarte buna. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nelamuriri, astept intrebarile tale aici pe blog sau in e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Reka,

    Multumesc frumos de raspuns, m-ai ajutat sa mai reduc din optiuni... dar nu cu mult. Acum ezit intre Storchenwiege si Hoppediz. Dar nici Didymos standart nu e iesit din discutie.

    Din cate inteleg eu Storchenwiege si Didymos Standard sunt mai masive si durabile, ceea ce m-ar interesa. Dar Hoppediz sunt mai usor de folosit pentru un incepator. Avand in vedere ca preturile sunt apropiate, asta e mai putin un factor si la culoare imi plac ambele Storchenwiege si Hoppediz nu am avansat foarte mult.

    Ce ai recomanda pentru un incepator cu un bebe mare pe care vrea sa-l poarte pana la 2-3 ani?

    Inca o intrebare, un wrap de 4.60 este suficient pentru o persoana de 1.63, dar si pt tati (1.82) ocazional?

    Multumesc din nou, si scuze multitudinea de intrebari, dar ma documentez pe tema asta de 4 zile deja, si nu reusesc sa ma decid.

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru purtarea unui bebelus mare as recomanda un Storchenwiege (favoritul meu personal), sau un Didymos standard sau cu dungi colorate. Un wrap de 4,60 ar trebui sa fie de ajuns pentru fiecare modalitate de legare pt. tine, si pentru majoritatea legaturilor in cazul lui tati. Deoarece bebe are deja cinci luni, eventual ai putea considera si un mei tai sau ssc, care sunt mai usor de folosit decat wrapurile, si sunt recomandate pentru purtarea copiilor mai grei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Reka,

    Multumesc de raspuns. Pai avem deja un SSC Conecta si suntem foarte multumiti de el, dar totusi in ultimul timp am inceput sa-mi resimt umerii. Inca nu am inceput sa-l port pe spate, din cauza vremii reci si a fricii de a nu aluneca pe spate. Plus gecile si purtatul pe spate nu mi se par mie ca se pupa. Ma gandesc ca un wrap care distribuie greutatea copilului pe tot spatele si umerii ar trebui sa fie mai confortabil decat SSC-ul care practic incarca mai mult umerii. Plus ca vreau sa incerc in curand si purtarea pe sold. Pentru asta am avea un sling, dar eu nu am reusit sa ma impac cu slingul. Un wrap pare mai solid, si mi se pare ca securizeaza copilul mai bine. Multumesc mult de raspuns. Probabil vom alege un Storchenwiege.

    RăspundețiȘtergere