marți, 28 iulie 2009

Promotie la Greenbaby!


Acum puteti cumpara scutecele lavabile cu buzunar Wonderoos la pret exceptional de avantajos la magazinul Greenbaby! O oportunitate excelenta de a incerca aceste scutece practice si economice. Convingeti-va!

4 comentarii:

  1. M-am lasat convinsa de promotie si nu regret deloc. Aceste scutece sunt o minunatie! Se usuca imediat, poponetul nu ramane ud, acel polar lasand sa treaca umezeala spre insertul absorbant si sunt si foarte frumoase! Acum, pe caldura, fetita mea poarta doar tricou si scutec asortat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Luura, ma bucur ca nu ai regretat ca ai profitat de promotie! Si fetita mea a purtat toata vara scutece Wonderoos cu tricouri asortate. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Reka, am cumparat si eu scutece lavabile si imi plac foarte mult, dar problema e ca eu am 2 copii sub 2 ani si ma costa destul de mult scutaceala textila deodata la amandoi...as vrea sa fac si eu cateva scutece, mai ales ca am si masina de cusut,,,am cautat material PUL, microfibra, capse de plastic si nu am gasit pe niciun site de mercerie...sunt dezamagita...sunt oarecum fortata sa cumpar desi as avea posibilitatea sa imi fac si eu...am inteles ca tu cunosti mamici care-si fac singure scutecele, cum fac ele rost de materiale? te rog, poate ma poti ajuta...

    Corilina

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca mai raspunzi la comentarii, am vazut ca articolul e publicat in 2009.

    Corilina

    RăspundețiȘtergere