marți, 27 aprilie 2010

Wrapurile elastice



Wrapurile elastice sunt confectionate de obicei din bumbac sau bumbac organic. Aceste wrapuri sunt recomandate in special pentru purtarea bebelusilor nascuti prematur si al noilor nascuti.

Wrapurile elastice sunt relativ subtiri, usoare de manevrat, si suporta perfect bebelusii mici. De obicei se folosesc pentru purtarea bebelusilor in fata, in pozitia front wrap cross carry sau pocket wrap cross carry. In aceste pozitii de purtat puteti sa si alaptati.

Exista o pozitie de purtat in spate foarte confortabila si stabila, pe care puteti sa-l incercati si cu un wrap elastic bun. Se numeste Double Hammock, si imi place foarte mult.

Pe cand wrapurile tesute au o latime de aproximativ 70 de centimetri, wrapurile elastice sunt de obicei mai inguste, de exemplu wrapurile elastice de la Hoppediz au o latime de 55 cm. Deoarece materialul acestor wrapuri este elastic, se recomanda folosirea pozitiilor de purtare in cazul carora spatele bebelusului este suportat de 3 straturi de material.

Wrapurile elastice se recomanda a fi folosite pana la circa 8-9 kilograme. Pentru bebelusii mai mari si mai grei se recomanda wrapurile tesute diagonal, care sunt mai stabile pentru purtarea indelungata a copiilor, ofera suportul necesar, si fac posibil mai multe pozitii de purtare (in spate, pe sold).

Pentru siguranta bebelusului este recomandat sa purtati numai acei bebelusi nascuti prematur, care respira bine si au o circulatie buna.

Wrapurile elastice Hoppediz din bumbac si bumbac bio sunt disponibile la magazinul Greenbaby in multe culori uni sau cu model.


later edit: 05.05.2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu