marți, 25 mai 2010

Wrapuri Hoppediz pentru vara


Au sosit wrapurile subtiri de la Hoppediz la magazinul Greenbaby. Wrapurile numite "Das Leichte" de catre cei de la Hoppediz, sunt intr-adevar foarte usoare. Sunt tesute cu legatura tip diagonal, in calitatea excelenta de care ne-am putut obisnui, numai din fire mai fine. Aceste wrapuri se recomanda in special pentru purtarea bebelusilor in caldura, dar se pot folosi tot anul. Legarea wrapurilor subtiri este mai usoara decat a celor de grosime normala. Wrapurile usoare de la Hoppediz se confectioneaza in doua marimi, 5,40 m si 4,60 m, si in cinci modele: Delhi, Kairo, Montreal, Panama si Nairobi.

Wrapurile subtiri sunt intr-adevar mai usoare, decat wrapurile normale, dar nu puteti sa va asteptati la un miracol folosindu-le. In caldura veti transpira purtand copilul, indiferent de mijlocul de purtare ales, din cauza caldurii generate de trupul bebelusului atingand trupul persoanei purtatoare. In caldura foarte mare, mai bine stati acasa :) De asemenea, trebuie tinut cont si de faptul, ca wrapurile subtiri nu sunt asa de confortabile in cazul purtarii copiilor mai grei in spate (sa zicem peste 12-14 kilograme). La aceasta greutate este nevoie de suportul oferit de un wrap de grosime normala.

Veti gasi wrapurile subtiri Hoppediz in magazinul Greenbaby in zilele urmatoare, la pretul de 275 RON (4,60 m). Acum in stoc: Kairo. Toate marimile si culorile sunt disponibile la comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu