sâmbătă, 3 iulie 2010

Scutece Bumgenius, Econobum si Flip la Greenbaby



Cand am inceput sa folosesc scutecele lavabile cu fetita mea, primele scutece pe care le-am incercat, si care mi-au placut mult au fost scutecele Bumgenius cu buzunar. Niste prieteni din SUA au fost cei care mi-au trimis scutecele, pentru ca in tara la noi nu se gaseau. Ei, acum scutecele Bumgenius, care merita renumele pe care-l au, se gasesc si la noi in tara. La Greenbaby.

Cei de la Bumgenius au creat mai multe sisteme de scutece lavabile, asa ca fiecare poate gasi sistemul potrivit nevoilor sale. Sa vedem pe rand.

Econobum
Sistemul Econobum se caracterizeaza prin simplicitate. Si numele acestui sistem dezvaluie scopul producatorilor: de a crea un sistem de scutece lavabile economic, fara fite, la indemana pentru fiecare parinte. Acest sistem consta dintr-un chilotel suport impermeabil alb de unica masura si un prefold din bumbac neinalbit. Chilotelul suport se poate refolosi de mai multe ori, pana se murdareste, iar prefoldul se schimba la fiecare schimb de scutec. Pentru a putea folosi scutece Econobum "full time", veti avea nevoie de circa 4-5 chilotei suport, si 12-16 scutece tip prefold.

Flip
Sistemul Flip este similar cu cel Econobum, insa este un sistem mai flexibil si mai colorat. Consta dintr-un chilotel suport de unica masura, si un absorbant Stay Dry, din microfibra, sau Organic, din bumbac organic.

Bumgenius Onesize Pocket
Scutecele cu buzunar de unica masura, Bumgenius Onesize Pocket sunt foarte usoare de folosit. Consta dintr-un chilotel suport impermeabil de masura unica, si doua absorbante, unul one-size, si unul mic, pentru nou nascuti, care se poate folosi si ca absorbant aditional cand este nevoie. Absorbantele sunt confectionate din microfibra. Interiorul chilotelului suport este moale, si este conceput in asa fel, sa conduca umezeala in interiorul scutecului, mentinand pielea bebelusului uscat.

Bumgenius Onesize Organic
Scutecele Bumgenius de unica masura, cu interior din bumbac organic, Bumgenius Onesize Organic sunt scutece all-in-one, adica consta dintr-o piesa. Exteriorul este impermeabil, iar absorbantele sunt atasate de chilotelul suport. Aceste scutece sunt extrem de simple de folosit, se monteaza pe bebelus exact ca un scutec de unica folosinta. Se pot folosi, ca si celelalte scutece din gama Bumgenius, de la nastere pana la trecerea la olita.

Va recomand gama de scutece Bumgenius cu drag. Incercati-le cu incredere.

2 comentarii:

  1. ce faine sunt...eu tot fan Bummis raman, dar sunt asa frumusele si astea ca mai mai le-as incerca. trebuie sa fiu tare si sa rezist tentatiei :))
    spor la vanzari :*

    RăspundețiȘtergere