marți, 27 iulie 2010

Scutece Wonderoos minky



Cei de la Wonderoos au creat niste scutece foarte speciale pentru bebelusi. Este vorba despre scutecele foarte dragalase Wonderoos minky. Scutecele Wonderoos minky sunt scutece cu buzunar. Chilotelul suport, in care se introduc absorbantele (scutecul se vinde impreuna cu doua absorbante: unul mare din bambus si unul mai mic din microfibra) are un strat foarte moale si pufos pe exterior, si se gaseste in diferite modele dragute. Sunt sigura ca scutecul va va incanta daca-l incercati!

2 comentarii:

  1. Buna,am cumparat un set de scutece de diferite modele,iar cel mai mult imi plac Cele wonderoos..au trecut cateva luni de cand le folosesc iar acum dupa ce le folosesc miros f tare a amoniac( cele pop in new generation) ..ce sa fac??le spal cu det special si dezinfectanta,dupa fiecare spalare le pun la inca o clatire...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Scutecele pot mirosi a amoniac din cauza reziduurilor de urina ramase intre fibre. La ce temperatura speli scutecele de obicei? Dupa experientele mele e bine sa fie spalate de regula la 60 de grade. Problema se poate solutiona asa: spalati scutecele la 60 de grade, ciclu cu prespalare, cu detergent si dezinfectant ca si normal, iar dupa aceea sa le spalati din nou tot la 6ö de grade, dar fara detergent, la sfarsit se mai pot clati inca o data. Sper sa functioneze aceasta metoda si in cazul scutecelor tale, la mine a ajutat sa scapam de miros. Este important sa nu folosesti nici prea mult detergent, pentru ca si depunerea resturilor de detergent poate cauza scutecele sa miroase ciudat.

      Ștergere