marți, 13 septembrie 2011

Articole de toamna-iarna pentru bebelusi purtati (si nu numai)

Toamna este deja dupa colţ, aşa ca ne pregătim de toamna, de sezonul rece şi la Greenbaby. Aş dori să vă prezint pe scurt produsele noastre pentru noul sezon, care sunt foarte utile pentru bebeluşii purtaţi, dar nu numai.



Vă recomandăm în primul rând protecţiile pentru port-bebe de la Hoppediz. Aceste protecţii (cover) se găsesc în două variante: protecţie din fleece sau protecţie 3in1- cu un strat impermeabil, un strat din fleece plus încălzitoare pentru gât si braţe pentru persoana purtătoare.
Acum aducem la comandă şi jachete pentru purtarea bebelusilor Suse's Kinder. Dacă doriţi să comandaţi, citiţi detaliile pe site.


Pentru bebeluşii purtaţi, si nu numai, găsiţi la noi overaluri din fleece călduros de la Hoppediz. Aceste overaluri pentru sunt foarte plăcuti la atingere si sunt confortabili pentru bebeluşi. Le puteţi folosi în zilele răcoroase de toamnă-primavară, sau şi iarna cu ceva deasupra- un apărător din fleece de exemplu. Le găsiţi ân mai multe culori şi mărimi. Au o croială generoasă.




Dacă vă plac hainele din fleece, vă recomand şi rochiţele din fleece, si jachetele cu glugă.



Pentru a fi siguri că picioarele bebelusilor sunt în căldură, puteţi folosi jambiere- din bumbac, bumbac organic sau cu lână. Acum găsiţi la Greenbaby jambiere din bumbac Babylegs, jambiere din bumbac organic Hoppediz si Babylegs, si de asemenea jambiere super moi si pufoase cu lână de la Hoppediz. Jambierele sunt utile si pentru că uşurează schimbarea scutecelor, protejează picioarele bebeluşilor care merg de-a buşilea. Aşa ca jambierele sunt de sezon tot anul.




Ne-am gândit si la protecţia capului bebeluşilor: gasiţi acum la noi cagulele din bumbac organic de la ManyMonths din Finlanda. Aceste cagule sunt călduroase, protejează nu numai capul, ci şi pieptul si ceafa bebeluşilor şi al copiilor mici de frig, vânt si insecte. Cagulele din bumbac se pot folosi tot anul, iarna cu ceva deasupra, iar în curând vom avea şi cagulele din lână, care sunt perfecte pentru frigul de iarnă.

Articolele pentru toamnă-iarnă de la Greenbaby le gasiţi culese la un loc, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu