miercuri, 7 septembrie 2011

Detergenti ecologici la Greenbaby



La Greenbaby gasiti acum o noua categorie de produse: detergenti bio, ecologici.
Produsele apartin gamei Earth Friendly Products. Aceste produse sunt toate 100% naturale, cu ingrediente certificate organic si sunt bazate pe plante. Produsele de curatenie si detergentii de rufe Earth Friendly nu contin formaldehida, dioxina, ingrediente petrochimice, clor, fosfati, parfumuri sintetice sau organisme modificate genetic, si nu sunt testate pe animale.
Cele mai multe dintre aceste produse contin surfactanti derivati din miez de nuca de cocos, uleiuri esentiale si alte ingrediente naturale, care curata delicat si bine suprafetele din casa noastra.

Am adus detergenti ecologici in magazin din convingerea ca merita sa folosim astfel de produse din mai multe motive. Solutiile pentru curatenie conventionale contin foarte multe substante sintetice daunatoare sanatatii si mediului inconjurator, si cu cat mai multe produse folosim, venim in contact cu atat mai multe substante potential nocive. Despre acest subiect am mai scris si intr-un alt articol de blog, unde gasiti si idei pentru inlocuirea produselor de curatenie conventionale cu solutii naturale, ieftine, la indemana. In special in familiile cu copii mici in patru labe este important ca podeaua sa nu fie curatata cu solutii de curatenie nocive (cu clor de ex), ca aerul sa nu fie plin de parfumuri sintetice provenind din diverse produse de curatenie, ca rufele sa nu fie spalate cu detergenti care contin substante care pot irita pielea sensibila a bebelusilor (enzimele de exemplu), si cu balsam de rufe care contine derivate petrochimice si parfumuri sintetice.

Deci pe scurt, merita sa ne "convertim" gospodaria si sa trecem la folosirea solutiilor si detergentilor ecologici pentru ca:
-nu dauneaza sanatatii noastre si al copiilor nostri
-nu dauneaza mediului inconjurator

Un comentariu: