vineri, 11 noiembrie 2011

Scutece lavabile cu buzunar Fuzzi Bunz



Deoarece scutecele mele favorite sunt cele cu buzunar, si dupa observatiile mele si celelaltor mamici le plac, fiind foarte usoare de folosit, am decis sa aduc inca un brand de scutece lavabile cu buzunar in magazin.

Putina istorie
Este vorba de scutecele Fuzzi Bunz care sunt cunoscute si populare in randul mamicilor din Statele Unite din 1999. Inventatoarea acestor scutece, Tereson Dupuy este cunoscuta si ca "mamica scutecelor lavabile moderne" (Mother of Modern Cloth Diaper). Tereson a inventat scutecele cu buzunar, numite azi Fuzzi Bunz, dupa ce a incercat numeroase solutii pentru a scapa de eritemul fesier al baietelului ei de 4 luni.

De ce Fuzzi Bunz si nu un alt scutec cu buzunar?
Scutecele Fuzzi Bunz Elite One Size Pocket, pe care le gasiti acum si la Wrapmama's Shop (numai la noi in Romania!), sunt scutece cu buzunar facute sa fie durabile.
Inchizaturile cu capse sunt foarte convenabile, deoarece sunt de foarte buna calitate si nu se strica (daca totusi ati avea probleme, aveti garantie de 1 an pe capse, deci scutecul se poate preschimba fara nici o problema), nu se scamoseaza ca si scaiurile, nu se agata intre ele in masina de spalat.

Chiloteii scutecelor cu buzunar Fuzzi Bunz sunt facute in asa fel sa fie cat mai confortabile pentru bebelus, totodata sa fie performante, fara scurgeri. Nici culorile frumoase in care vin acesti chilotei nu sunt de ignorat!
Scutecele Fuzzi Bunz vin cu 2 absorbanti dintr-un material numit minky. Aceasta retine mirosul si petele mai putin decat microfibra, este mai mic la volum, dar cu acelasi capacitate de absorbtie. Datorita acestor absorbante, scutecele Fuzzi Bunz formeaza cel mai mic pachet pe funduletul bebelusului.



Marimea scutecului se regleaza cu 3 elastice: cate unul la picioare si unul la talie. Cu fiecare scutec veti primi si un set de elastice rezerva. Elasticele sunt ascunse in interiorul scutecului si nu vin in contact cu pielea bebelusului. Sunt prevazuti cu gaurele numerotate cu ajutorul carora puteti sa le reglati cu usurinta pe masura ce bebelusul creste.

Inca cateva lucruri pe scurt: se spala si se intretine usor, se usuca repede, pretul este convenabil, in special daca achizitionati pachete de mai multe bucati.

Fuzzi Bunz = durabil, de calitate, usor de folosit Garantie un an pe capse, elastice si cusaturi.

Convingeti-va!

5 comentarii:

  1. Aceste scutece rezista si la noapte sau mai trebuie vrun insert suplimentar sau pantaloni de protectie? Ce ne recomanzi pentru un pustiulica de 11 luni?

    RăspundețiȘtergere
  2. As recomanda aceste scutece pentru timpul zilei. Absorb bine si nu sunt deloc voluminosi. Pentru noapte insa este nevoie de mai multa capacitate de absorbtie. Pentru noapte iti recomand combinatia mea favorita pe care-l folosesc si cu baietelul meu de 1 an: scutec tip pantalonas little lamb cu un absorbant de noapte pop-in sau 2 absorbanti bambus Little Lamb si un chilotel suport- Bummis, Blueberry Coverall sau chilotel de lana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles :) De cate scutece de noapte am nevoie? David inca suge din 2 in 2 ore, deci banuiesc ca face si pishu des...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca speli scutece la 2 zile, atunci ai avea nevoie de min 3 bucati de scutece. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru sfaturi. Fug sa fac calcule :)

    RăspundețiȘtergere